همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

نام نویسی ۳۳ نفر در روز سوم ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان

نام نویسی ۳۳ نفر در روز سوم ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان نام‌نویسی داوطلبان انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری با نام نویسی ۳۳ نفر در حالی روز سوم را پشت سر گذاشت که در مجموع ۸۸ نفر متقاضی حضور در این انتخابات شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز سوم ثبت نام از داوطلبان انتخابات ششمین دوره مجلس شورای اسلامی هم به پایان رسید و به گفته «محسن اسلامی» سخنگوی ستاد انتخابات کشور تا پایان روز سه‌شنبه، ۸۸ نفر در سراسر کشور برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کردند.

از میان ۸۸ داوطلب انتخابات مجلس خبرگان تا این لحظه، ۲۵ درصد از میانگین سنی ۴۰ تا ۵۰ سال، ۲۸ درصد را ۵۰ تا ۶۰ ساله‌ها، ۲۹ درصد را ۶۰ تا ۷۰ ساله‌ها و ۱۷ درصد را بالای ۷۰ سال تشکیل می‌دهند.

از مجموع متقاضیان حضور در انتخابات تا روز سوم ثبت‌نام‌ انتخابات مجلس خبرگان، ۶۹ درصد دارای سابقه داوطلبی در ادوار گذشته و ۵۹ درصد دارای سابقه ایثارگری هستند.

به ترتیب استانهای ایلام، زنجان، سمنان، قم، کردستان، کرمانشاه، تهران، اصفهان و مازندران بیشترین استقبال را تاکنون داشته‌اند و ۳۰ نماینده فعلی مجلس خبرگان هم برای این انتخابات نام نویسی کرده‌اند.

امروز سه شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲، آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی نماینده تهران در مجلس خبرنگان رهبری و امام جمعه موقت تهران از حوزه انتخابیه تهران، آیت الله رضا رمضانی گیلانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت و نماینده مجلس خبرگان از حوزه انتخابیه گیلان، آیت الله سید محمود علوی نماینده تهران در مجلس خبرگان و وزیر سابق اطلاعات از حوزه انتخابیه تهران با حضور در ستاد انتخابات نامزد ششمین انتخابات خبرگان رهبری شدند.

همچنین حجت السلام محمدحسین بیاتی از حوزه انتخابیه تهران رئیس دانشگاه عدالت، حجت‌السلام محمد مجلسی مسئول مراکز تخصصی مهدویت شهر قدس، مدرس مدرسه علمی دارالسلام تهران، امام جماعت مسجد امام حسین (ع) شهرک دانشگاه شریف از حوزه انتخابیه تهران و حجت‌الاسلام‌ سید ابراهیم میراحمدی از حوزه انتخابیه مازندران، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری از حوزه انتخابیه تهران برای نخستین بار در انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کردند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند برگزار می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار